keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013

Uuden vuoden vastaanotto sujui perheen parissa, raketteja ampuen, herkkuja napostellen ja pelejä pelaillen.

 Vuoden vaihtuessa on mukava muistella kuluneen vuoden huippuhetkiä ja laatia suunnitelmia uudelle vuodelle.

Ja ne lupaukset. Ne kuuluvat asiaan aina, vaikka niitä ei koskaan tule pidettyäkään.


Mutta siis perinteisesti teen muutaman lupauksen:
1. Tämä taitaa olla monen muunkin ikuisuus projekti, mutta muutama kilo voisi jäädä matkasta ensi vuoden vauhdikkaissa käänteissä. Vuosi sitten paino tippui, mutta jotenkin muutama kilo on löytänyt tiensä takaisin luokseni.

2. Opettelen käyttämään kameraani paremmin. Pitkän unelmoinnin jälkeen sain järkkärin, mutta en ole hirveästi sen saloihin perehtynyt, mikä näkynee myös blogin kuvien laadussa... Joten jatkossa parempia kuvia, toivottavasti. Ja tähän liittyen aion myös syventää kuvankäsittelyllistä tietämystäni :D


3. Jätän jahkailun ja teen enemmän. Vaikka toisten mielestä saan aikaiseksi ihan hirmuisesti, niin se johtuu vain siitä että minulla on miljoon projektia viittä vaille valmiina. Sitten kun teen niitä useamman kerralla loppuun, syntyy kuva että olisin tehnyt ihan valtavasti. Yritän siirtyä idea vaiheesta tekemis vaiheeseen nopeammin ja harjoitan kärsivällisyyttäni ja yritän tehdä projektin loppuun vielä saman vuoden puolella. Ja yritän muutenkin jättää ylimääräisen haahuilun ja tarttua toimeen.

4. En lannistu liian helposti. Usein näperrellessä nousee itku kurkkuun kun ei idea toimikaan käytännössä tai jos asiat ei suju niinkuin toivoisi. Vuonna 2013 ei itketä eikä voivotella, vaan ratkaistaan ongelmat ja siirrytään eteenpäin!


Suunnitelmiakin vuodelle 2013 on. Saa nähdä mitä niistä tulee, mutta tavoitteena on tehdä hyvä vuosi! Suunta on eteenpäin ja rohkeasti mennään uusia seikkailuja kohti.


 Hyvää Uutta Vuotta 2013 ja sinnikkyytä lupausten pitämiseen!

Ei kommentteja: