sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Jóuvre mon coeur -huivi

Tässäpä kuvia valmiista huivista. Jotenkin tämä kiilasi bambu huivin ohi. Se odottelee vielä langanpätkien päättelemistä, mutta tämän Novitan Woolista neulotun Jóuvre mon coeur -huivin olen saanut ihan valmiiksi asti. Lankaa meni muistaakseni noin kolme kerää. Halusin ehdottomasti tehdä huiviin hapsut, mutta niistä tuli kovin tönkön oloiset. Koitin niitäkin vähän höyrytellä, mutta eivät oikein asettuneet. Täytyy vähän pohtia mitä niiden kanssa tekee.
Leveyttä huivilla on noin 150 senttiä ja korkeutta keskeltä 65 senttiä. Ajattelin tämän kaulahuiviksi, hartiahuiveja en osaa käyttää, joten koko on minulle juuri passeli. Ennen pingotusta iskee aina paniikki kun näkee huivin levällään ja ajattelee että tämähän on aivan liian pieni! Mutta tästä tuli täydellinen.Tuo kuvio on aivan ihana, sitä olisi voinut pingottaessa korostaa vielä enemmän, mutta nuppineulat ei riittäneet. Tämä oli suhteellisen helppo neuloa, ohjeessa oli tosiaan muutama kohta joita en ymmärtänyt, mutta kokeilin ja pähkäilin ja oikeaan taisin osua.

Seuraavaksi koitan saada sen toisenkin huivin kuvauskuntoon. Neuleprojekteja ei tällä hetkellä ole menossa yhtään (!?!?!), skräppäilyt ovat vähän vaiheessa, kun tulostimesta loppui muste. Täytyy hakea mustetta, että saa valokuvat tulostettua. Minialbumi on koottu; vain kuvat, tekstit ja koristeet puuttuvat  :D

Ei kommentteja: