lauantai 7. syyskuuta 2013

Mukava yllätys

Heh, oli tarkoitus päättää tämä blogi-hiljaisuus niillä muutamilla näperryksillä mitä sain kesän aikana (tai tässä alkusyksynä...) valmiiksi. Tarkoitushan taas oli viettää mukava kesä kaikenlaisten projektien parissa, mutta jotenkin aika humahti ihan muulla tavalla.

No netissä tuli pyörittyä ja tutustuttua uusiin blogeihin ja yhdestä sainkin mukavan yllätys viestin. Olin nimittäin osallistunut arvontaan ja onnetar oli minua suosinut!
Paketin sain toissapäivänä ja eilen napsin muutaman kuvan. Tässä siis valitsemani tuotteet:

 Oikealla alimmaisena on jättimäinen laatikko SmartStore Classic 50, kaksi vähän pienempää on Classic 31. Sitten valitsin vielä pari laatikkoa lisukkeilla ja pienen lokerikon.

SmartStore Organizer 24. Tämän tapaisia lokerikkoja minulla onkin erimerkkisiä ja erikokoisia. Ovat tosi käteviä! Pysyvät helmet ja korunosat sekä pienet askartelutarvikkeet hyvin järjestyksessä.


SmartStore Classic 12 ja sisäosa Classic 12/13. En ollut aikaisemmin tiennyt näiden sisäosien olemassaolosta, joten se tuli minulle mukavana yllätyksenä. SmartStore 15 + 7 sisäosaa. Tämän avulla ainakin saa tavarat järjestykseen! Meillä noita SmartStore laatikoita on muutama jo omasta takaa, niin voi olla että nämä lisäosat päätyvät useampaan laatikkoon.

Vielä ei ole ihan tarkkaa suunnitelmaa millä laatikot täytetään, mutta varmasti ainakin työpöytäni saan järjestykseen näiden avulla.

Eli suuri kiitos Heidi Pii ja Päikkärit-blogi!!!!


1 kommentti:

Heidi Pii kirjoitti...

Vau! Saitapa mahtavan setin! :) Noi sisäosat mäkin bongasin vasta nettisivuiltaan. Ne olis kyllä ehdottoman hyviä monenlaiseen säilytykseen, varsinkin askartelulaatikoihin. Pitää itekin hommata! :)