perjantai 17. elokuuta 2012

Ampiainen

Edellisessä postauksessa kirjoittelin jemmatuista riipuksista ja kuinka välillä täytyy odottaa jotta korusta tulisi hyvä. Samoin kävi tämän kanssa. Ostin metallilinkin aikoja sitten. Välillä unohdin että se on edes olemassa, välillä yritin suunnitella siitä jotain ja selailin helmikauppoja.
Yritän aina välillä siivota koruilulaatikkoni, jotta saisin selville mitä kaikkea minulla on ja mitä mahdollisesti täytyy tilata. En enää tee niin ahkerasti koruja kuin muutama vuosi sitten, joten välillä saattaa uupua niinkin tärkeitä osia kuin lukkoja. Mutta silmäilin siis laatikot läpi ja illalla hampaita pestessäni päähäni pamahti kuva millaisen korun tekisin.


En edes tiedostanut että minulla on tuollainen yksinäinen lasihelmi, mutta ilmeisesti aivojen korusuunnitteluosasto oli pannut senkin merkille.
Loppuosa korusta on vain ketjua, helmiäisnapit ovat vain korun etuosassa.
Tein kaulakorulle kaveriksi rannekorun.




 En ole varmaan esitellyt näitä korvakoruja, jotka aiheensa puolesta sopivat tähän postaukseen. Nämä olivat testiversiot korvakoruista, onnistuivat ihan hyvin.





2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Ihania nämä sinun korusi...! :O Olen kyllä kade, korujen teko kiinnostaisi :)

Jenni kirjoitti...

Kiitoksia! Ei muuta kuin kokeilemaan :) on ihanaa luoda jotain kaunista ja käyttökelpoista (kaikista ompeluksistani ei voi sanoa samaa, niin on mukava että korut pelastavat tilanteen) Itse aloitin selailemalla opaskirjoja ja eksymällä netin helmikauppoihin :D