sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Merihevonen

Suurin syy miksi halusin käydä Helmien talossa kesälomareissulla oli riipus, jota olin suunnitellut jo lähemmäs kaksi vuotta (luomisprosessini on välillä hitaanlainen) ja kesän alussa saanut vihdoin valmiiksi. Kun kerta oli alkuun päässyt niin saman vuoden aikanahan se piti saada valmiiksi. Paha vain että huomasin unohtaneeni riipuksen 250 kilometrin päähän! En ollut hirveästi suunnitellut kaulakorua, ajattelin vain ostaa helmiä jotka sopisivat riipukseen ja sitten myöhemmin sommitella niistä korua. Nyt ostin vähän summamutikassa muutama nauhan helmiä.

Ostin muunmuassa ruohokorallista tehtyjä helmiä, ajattelin että ne sopisivat hyvin väreiltään ja materiaaliltaan koruuni. Ne ovat jännästi kuvioituja ja pinta on huokoinen. Mutta vaikka kuinka yritin sommitella niitä riipuksen kanssa, eivät ne millään onnistuneet olemaan oikein. Teinpä niistä sitten rannekorun.



Korallihelmien lisäksi ostin myös lasihelmiä ja makeanvedenhelmiä joista sitten kokosin merihevoselle ketjun. Helmien talossa epäilin lasihelmien väriä, mutta ne osoittautuivatkin täydellisiksi kaulakoruani varten.




Alun epäilyksistäni huolimatta sain sommiteltua helmet mieleisekseni kokonaisuudeksi. Ihastuin kovasti helmien yhdistelmään, ja siksi teinkin kaulakorulle rannekorun kaveriksi. Korvakorutkin olisin tehnyt, mutta minulla ei ollut tarpeeksi ohuita korupiikkejä, makeanvedenhelmissä oli todella pienet reiät.







Ei kommentteja: