lauantai 13. marraskuuta 2010

Isompia tuikkukortteja

Näitä teen vielä paljon lisää. Tässä hieman isompia rasioita, joihin mahtuu 6 tuikkua. Tämänkin kaavan piirsin itse ja toisin kuin pienemmissä rasioissa tämän kanssa ei tullut ongelmia tuikkujen koossa.

Rasia kiinni.....
...ja auki.


Nämä ihanat Jovial- paperit tilasin Paperellasta.    En melkein raaski käyttää näitä, ovat niin ihania. Aivan erityylisiä kuin aikaisemmat joulupaperini. Hamstraan papereita, enkä raaski niitä käyttää. Ei käy pienessä mielessänikään että niitähän voi ostaa lisää, sitten kun ne loppuvat... Eräs onngelmani on myös papereiden yhdisteleminen. Tähänkin rasiaan käytin väin yhtä paperia, tosin ei se toista kaipaakaan rinnalleen, vain vähän koristeita:




Toinen rasia tuotti hieman ongelmia, sillä en taaskaan oikein ajatellut yksityiskohtia loppuun asti. Löysin kätköistäni hienon rinkulan, jota ajattelin hyödyntää tässä.

Ensin ajattelin että teen myös kanteen reiän ja laitan kehyksen siihen, ajatuksena siis että tuikut näkee kannen ollessa kiinni. En sitten tullut ajatelleeksi että reikä tulisi keskellä tuota viestitilaa, joka on kannen sisäpuolella. Ehdin jo huitaista reiän alkuun Fiskarsin leikkurilla, kunnes huomasin ajatusvirheeni.. Paikkailin mokani kukilla :)

Eipä mokat haittaa, niistäpä oppii. Ehkä joskus tämäkin lahopää oppii ajattelemaan loppuun asti ja useampaa asiaa kerrallaan.

Ei kommentteja: