torstai 11. marraskuuta 2010

Ihanaisia tuikkukortteja

Näitä on niiiiiin mukava tehdä. Varsinkin kun lopputulos miellyttää silmää. Ostin Scor-palin joskus viime kesänä tai viime joulun alla, kun näin aivan ihania rasioita ja muita projekteja. Hypin innoissani, että tuollaisia minäkin haluan tehdä. Muutama rasia on tullut tehtyä, mutta missään suuressa kulutuksessa taittolauta ei kyllä ole ollut. Ei ennen tätä innostusta. Näitä rasioita näin useammassakin blogissa, kuten Maissin askartelusopesta.
Katselin vähän inspiraatiota ja piirsin itselleni omat ohjeet, liian vaikeaahan olisi ollut klikata linkkiä, josta löytyy valmiit ohjeet.... Näiden kanssa sattui vain semmoinen mittavirhe, että tein mitoituksen tuikkujen avulla, joita sattui olemaan muutama hyllyllä palamassa. Sitten ostin marketistä pussillisen tuikkuja, kun innostuin näistä niin kovasti, ja huomasin että ne olivat hieman isompia. Ensimmäisten koekappaleiden jälkeen piti siis kaavan mittoja vähän muuttaa..

                                           Näissä siis aina kaksi kuvaa, ensimmäisessä tagi on
                                           taskussa ja toisessa kortin vieresää



Tästä viimeisetä pidän todella paljon, Mielestäni kortti onnistui todella hyvin. Tästä näkee aika hyvin myös intoni säilyttää ja hyödyntää postimerkinkin kokoiset paperinpalat. Silppua on kyllä vaikea käyttää hyväksi, mutta tässä oli pakko yrittää. Halusin kortin koristelun tukevan paperin omaa kuviointia, joten koristelin kortin nauhoilla ja palloilla. Tuo kukka on leikattu toisesta kortista, kurkistusluukku tuikkujen yllä, ja paperi, josta leikkasin nuo kaksi muuta palloa on tuossa taskussa, siis taskun takana. Ja siihen on vielä liimattu tuosta tuikkujen päältä leikattu pallero, joka istui hyvin paperissa olleeseen aukkoon. Näin käytetään silppu hyödyksi!

1 kommentti:

Maissi kirjoitti...

Voi miten kauniita tuikkukortteja olet tehnyt, tykkään kovasti :)